«Δεν τη σκότωσα, πέθανε – Ήθελε να τη θάψω στην αυλή» λέει ο γιος της ηλικιωμένης – Τι «είδε» ο ιατροδικαστής

Tη νεκροψία νεκροτομή περιμένουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης σε χωριό στο Κιάτο. Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της ενώ ο γιος της παραδέχτηκε ότι εκείνος την έθαψε προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της.

Ο γιος της γυναίκας αρνείται ότι τη σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια. Παράλληλα υποστήριξε ότι τελευταία επιθυμία της μητέρας του ήταν να ταφεί στην αυλή.

Δείτε ακόμα:  Ο «Ιανός» χτύπησε και την Ηλεία (φώτος)

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες από το χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Μόλις χθες όμως μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις αρχές. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι όπου βρήκε θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Νεκρή μητέρα 4 παιδιών – Έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα 100 μέτρων (φωτό)

Η ηλικιωμένη ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ. Έμενε μόνη στο σπίτι ενώ ο γιος σε άλλο χωριό και την επισκεπτόταν συχνά. Ουδέποτε δήλωσε τον θάνατό της στις αρμόδιες αρχές και έτσι συνέχισε να λαμβάνει τη σύνταξη της μητέρας του.

Μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της ωστόσο αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία νεκροτομή. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένος κρατείται για παράβαση του ΚΟΚ και όχι για ανθρωποκτονία.

Δείτε ακόμα:  Νέος ΚΟΚ: Μειώνονται στο μισό τα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση δικύκλων

newsit.gr