Δέσποινα Βανδή: Οι selfies από την παραλία (φώτος)

Ο χρόνος της Δέσποινας Βανδή μοιράζεται ανάμεσα σε διακοπές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μπορεί να ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την Κύθνο αλλά η αφορμή ήταν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής της εκπομπής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεται κάθε στιγμή που περνά στους όμορφους προορισμούς της χώρας μας.

Καταφέρνοντας να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση, μας χαρίζει και μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές της φωτογραφίες. Οι καλύτερες όμως selfies που έχει βγάλει μέχρι σήμερα είναι αυτές με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και φυσικά αχώριστες. Οι δυο τους έχουν πολλές κοινές αγάπες αφού η μικρή όχι μόνο έχει δείξει αδυναμία στο τραγούδι και το θέατρο αλλά έχει αποδείξει ότι έχει και πολύ ωραία φωνή. Σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις της μαμάς της είναι πάντα στα παρασκήνια ενώ στις καλοκαιρινές διακοπές κάνουν μπάνια παρέα. Στις παρακάτω φωτογραφίες που τράβηξε η τραγουδίστρια σε μια από τις εξορμήσεις τους στη θάλασσα μπορείς να διακρίνεις και την ομοιότητά τους.

View this post on Instagram

Carpe diem!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

marieclaire.gr

Δείτε ακόμα:  Big Brother: Ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά στην κάμερα (φωτό)