Δέσποινα Βανδή-ΝΙΝΟ-Γιώργος Παπαδόπουλος στο «Acro»

«ACRO Club», το απόλυτο live club της Αθήνας! Δέσποινα Βανδή – Νίνο Ξυπολιτάς – Γιώργος Παπαδόπουλος βάζουν «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα, με μία μεγάλη συνεργασία στο «ACRO Club»!

Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η «καρδιά» του live clubbing χτυπά στο «ACRO Club», με οικοδεσπότες τρεις άκρως επιτυχημένους και λαμπερούς καλλιτέχνες.

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις πιο καταξιωμένες και σημαντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με τις ατέλειωτες και διαχρονικές επιτυχίες και τα ανεπανάληπτα live shows, έχει τον τρόπο να «παρασύρει» το κοινό σε μουσικές διαδρομές που συγκλονίζουν.

Δείτε ακόμα:  Πιστοί στο ραντεβού μας: Σάββατο κι Απόβραδο στις 19:30 στο Paco's Project

Ο Νίνο Ξυπολιτάς, ο πάντα ανήσυχος και ανατρεπτικός star της ελληνικής δισκογραφίας, γνωρίζει καλά πως να οδηγεί το κοινό στην πιο μελωδική «Παράνοια», με τις δυνατές του ερμηνείες, την «εκρηκτική» του on stage παρουσία και τη μαγική του χημεία με τον κόσμο.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο ερμηνευτής – δημιουργός που ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από τα τραγούδια – επιτυχίες που ξεχειλίζουν συναίσθημα, βάζει τη δική του ξεχωριστή μουσική σφραγίδα με τη μελωδική του φωνή, τη θετική του ενέργεια και την ανεβασμένη του διάθεση.

Δείτε ακόμα:  "Θα πιώ απόψε το φεγγάρι"! Την Κυριακή στην ταράτσα του Paco's Project

Δέσποινα Βανδή – Νίνο Ξυπολιτάς – Γιώργος Παπαδόπουλος στο «ACRO Club»!
Μία κορυφαία συνεργασία – Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία!

Ο παλμός της διασκέδασης θα χτυπά και πάλι στο ACRO Club, στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας τα πιο πρωτοποριακά και δυναμικά μουσικά θεάματα με μεγάλη επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

Δείτε ακόμα:  #Alive (Netflix): Η κορεάτικη «zombie apocalypse» ταινία αποδεικνύει ότι μόνο η θέληση σου να ζήσεις μπορεί να σε σώσει

ACRO Experience … Εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση!

OPENING: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο

Instagram: @acroliveofficial
Facebook: @acroofficial
Hashtags: #acroexpirience #acrolive

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη