Δέσποινα Βανδή: Η σκηνή που αντίκρισε ο Ντέμης όταν μπήκε στο σπίτι μετά τη ληστεία

Πριν από μερικές μέρες, η Δέσποινα Βανδή έπεσε θύμα ληστείας, ωστόσο φαίνεται πως η ίδια και η οικογένεια της το έχουν αφήσει πίσω τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο περιοδικό, “People”, η τραγουδίστρια περιέγραψε τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μόλις μπήκε σπίτι της, αλλά και πως το ξεπερνάνε.

Πριν από μερικές μέρες μπήκαν ληστές στο σπίτι σας. Φαντάζομαι πως είναι κάτι πολύ σοκαριστικό, ακόμα κι αν σου έχει ξανασυμβεί.

«Μου έχει ξανασυμβεί, αλλά τότε δεν είχαμε παιδιά. Ήμασταν μόνοι μας, και μάλιστα κοιμόμασταν την ώρα που έγινε. Ναι, ήταν σοκαριστικό. Ευτυχώς, στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε όλοι καλά και αυτό που με ένοιαζε ήταν να μη «γράψει» αυτό στην ψυχολογία των παιδιών. Να μην αισθάνονται ανασφάλεια, να μην πετάγονται στον ύπνο τους αν ακούσουν ένα θόρυβο.»

Δείτε ακόμα:  Εφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου

Γυρίσατε στο σπίτι και καταλάβατε ότι το έχουν διαρρήξει;

«Γύρισε ο Ντέμης πρώτος και κατάλαβε πως είχαν παραβιάσει το σπίτι. Τα είχαν κάνει όλα άνω κάτω, ψάχνοντας κάτι που μάλλον δεν βρήκαν. Δυστυχώς έπεσαν σε μία περίπτωση γυναίκας που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα κοσμήματα. Ό,τι μου πήραν ήταν τα δώρα που μου είχε κάνει ο Ντέμης για τη γέννηση των παιδιών και τις επετείους μας. Είχαν περισσότερο συναισθηματική αξία πέρα από την πραγματική. Αυτό που κυριάρχησε, όμως, μέσα μου ως συναίσθημα ήταν πως ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Ήταν ένας αυτόματος μηχανισμός άμυνας.»

Δείτε ακόμα:  Μιμή Ντενίση: Αγνώριστη και εντυπωσιακή «χωρίς χτενίσματα, μακιγιάζ και ντυσίματα»

Έκανες ένα ποστ την επόμενη μέρα, μετά την παράσταση του Mamma Mia! «Όταν κάνεις κακό, σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό, αυτό επιστρέφει».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι μόνο δεινά μπορεί να ακολουθήσουν. Πιστεύω ότι υπάρχει μία θεία δίκη και αργά ή γρήγορα ό,τι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου. Το να ζεις εις βάρος άλλων με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με μία ληστεία είτε σε μία δουλειά, αδικώντας ανθρώπους, αυτό αργά ή γρήγορα θα γυρίσει επάνω σου. Όπως είμαι σίγουρη ότι και το καλό γυρνάει πάντα. Υπάρχει μια συμπαντική δικαιοσύνη.»

Δείτε ακόμα:  Ο Λούκας Γιώρκας στους πυρόπληκτους στην Κύπρο - Ανυπολόγιστες οι ζημιές

yupiii.gr