Δεξίωση γάμου προσφορές 2018! Οικονομικά κτήματα στην Αττική – Tιμές & συμβουλές για έναν παραμυθένιο γάμο.

Όλα τα κτήματα γάμου κοντά στην Αθήνα προσφέρουν πακέτα προσφορών γάμου -βάπτισης.

Οι προσφορές σε κτήματα γάμου στην Αττική κυμαίνονται μέχρι 45 ευρώ και 25 ευρώ στα οικονομικά κτήματα. Για ένα τραπέζι γάμου οικονομικό ζητήστε τιμές και προσφορές για τη δεξίωση γάμου που να περιλαμβάνουν το χώρο, υπηρεσίες catering και διακόσμηση.

Για οικονομική δεξίωση γάμου υπάρχει και η λύση του περαστού κοκτέιλ που κυμαίνεται στα 15 ευρώ με το στολισμό του χώρου. Προσφορές γάμου θα βρείτε στο μικρό κτήμα για βάπτιση Tennis Club στην Ραφήνα.

http://www.premiercatering.gr/offers

Οικονομικά κτήματα γάμου κοντά στην Αθήνα είναι και ο χώρος εκδηλώσεων το Δασάκι των ευχών για ένα οικονομικό τραπέζι γάμου ή βάπτισης γύρω στα 17 ευρώ.

http://www.laforet.gr/menou/buffet-cocktail-2/

Στο Laforet eco resort οι τιμές για ένα μενού γάμου ξεκινάνε από 25 ευρώ δείτε το superior μενού των 28 ευρώ: http://www.premiercatering.gr/buffett-1-offer

Το κτήμα LAFORET είναι ένα από τα ωραιότερα κτήματα με εκκλησία της ανατολικής Αττικής βρήκαμε τον υπεύθυνο του χώρου που μας έδωσε συμβουλές για έναν παραμυθένιο γάμο.

Πριν κλείσετε ένα χώρο δεξιώσεων εξετάστε κάποιες βασικές λεπτομέρειες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

1) Να διαθέτει ο χώρος πρόβλεψη με τέντα σε περίπτωση βροχής. Προτιμήστε σε αυτή την περίπτωση έναν ημιυπαίθριο χώρο και όχι μια κλειστή χειμωνιάτικη αίθουσα η οποία είναι αποπνικτική τους θερινούς μήνες. Μην ρισκάρετε τελευταία στιγμή την ενοικίαση τέντας που θα ανεβάσει κατά πολύ το κόστος της δεξίωσης.

2) Να υπάρχει εκκλησάκι αδειοδοτημένο εντός του κτήματος ώστε να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις που κουράζουν τους καλεσμένους. Το κτήμα να έχει εύκολες προσβάσεις για ΑΜΕΑ.

3) Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο φαγητό ο κόσμος πάντα θα θυμάται το φαγητό και το πως πέρασε.
Βασική προϋπόθεση να διαθέτει το κτήμα και το catering τις άδειες λειτουργίας και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως κάποια κτήματα παραγγέλλουν τα γεύματα για να ρίξουν το κόστος του πακέτου προμαγειρεμένα φαγητά χαμηλής ποιότητας χωρίς να εξασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των καλεσμένων σας. Εξασφαλίστε ότι το φαγητό μαγειρεύεται αυθημερόν και θα παρέχεται στις σωστές θερμοκρασίες. Στην επιλογή του μενού να επιλέγετε ελαφριές γεύσεις το καλοκαίρι και όχι βαριές σάλτσες.

4) Η κάβα να έχει αναψυκτικά και κρασιά επώνυμα και όχι γεμισμένα χύμα αμφιβόλου προέλευσης.

5) Μετά το φαγητό σειρά έχει η διασκέδαση και ο χορός! Εξετάστε εάν ο χώρος διαθέτει άδεια μεταμεσονύκτιας μουσικής και άδεια ΑΕΠΙ. Ο Dj να είναι επαγγελματίας με εμπειρία και στο ξένο ρεπερτόριο και στα ελληνικά παραδοσιακά. Κάντε συνάντηση μαζί του τουλάχιστον τρεις μέρες πριν τον γάμο. Δώστε το μουσικό χρώμα με τις δικές σας μουσικές διασκευές και όχι από έτοιμες play list που παίζουν παντού.

6) Party Γάμου. Μετά το πέταγμα της νυφικής ανθοδέσμης τελειώνει το ελληνικό ρεπερτόριο και ξεκινάει το ξένο πρόγραμμα έτσι πρέπει το κτήμα να διαθέτει μεγάλη πίστα με φωτορυθμικά και παροχές ώστε να μετατρέπεται ο χώρος σε ένα ατμοσφαιρικό club.

Τέλος μια δεξίωση γάμου σε κτήμα είναι ένα μοναδικό γεγονός εμπιστευτείτε την τέλεση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης στους ειδικούς επαγγελματίες με πολύχρονη παρουσία στην εστίαση με εμπειρία στην διοργάνωση.

 

Διαβάστε επίσης