Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση για παιδιά, με αφορμή το βιβλίο «100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες»

Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο «100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες»

Με τη συγγραφέα Άντρεα Σκάλτζο-Γι
Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Άντρεα Σκάλτζο-Γι 100 ΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ STEAM ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα.
Η συγγραφέας του βιβλίου θα σας περιμένει με πέντε μοναδικά πειράματα μέσα από τα οποία θα σας γνωρίσει τον κόσμο του STEAM. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα πρώτα σας live πειράματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση. Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συντονιστείτε στις 24/9/2021, στις 7 μ.μ.,
στο #PublicEventsGoSocial.

Ελάτε να δημιουργήσουμε παρέα, να αποκτήσουμε τις πρώτες μας γνώσεις στις φυσικές επιστήμες και να περάσουμε ένα απίθανο απόγευμα.

Για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους.

Ένα πρωτότυπο βιβλίο με φανταστικές δραστηριότητες και πειράματα STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσουν τις πρώτες γνώσεις τους στη χημεία, τη φυσική, τον προγραμματισμό, την ανάμειξη των χρωμάτων και σε πολλά ακόμα. Χάρη στα πειράματα και τις δραστηριότητες, τα παιδιά ασκούνται και αναπτύσσουν ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, ενώ μέσα από τη συνεργασία καλλιεργούν κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.