Διακοπές με κορονοϊό! Κάνε τον σταυρό σου και φύγε (ή κάνε το εμβόλιο του Πούτιν)

Λίγο πριν φύγει το τελευταίο κύμα των εκδρομέων, δύο μόλις 24ωρα πριν της Παναγίας, πολύς λόγος γίνεται για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και την ανάγκη που νιώθει ο καθένας να σηκωθεί να φύγει έστω και λίγες μέρες να κάνει καμιά βουτιά ή να πάει στο χωριό του.

Το μέγα ερώτημα που τίθεται σε όλους είναι ένα και μοναδικό: Που να πάω να μη με πιάσει ο ιός και να γυρίσω σώος και αβλαβής. Θέλετε την απάντηση; Κάτσε σπίτι σου ή κάνε τον σταυρό σου και σήκω φύγε… Αντε στην καλύτερη κάνε το εμβόλιο του Πούτιν, με ISO και όλα τα εχέγγυα για μια ζωή.

Δείτε ακόμα:  Κλείνουν νωρίτερα σχολεία στη Ραφήνα, λόγω ελλείψεων σε δασκάλους!

Εάν πάντως τοχετε φιλοσοφήσει και σκέφτεστε σοβαρά να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να λάβετε υπόψιν τους κινδύνους που έχουν ενσκήψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτά δεν τα λέμε εμείς, οι ειδικοί τα ισχυρίζονται.

Με μάσκα στο καράβι, με μάσκα στο αυτοκίνητο, στον δρόμο, στα μαγαζιά, παντού… Μπέρδεμα; Ναι και μάλιστα μεγάλο. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τη μια μιλάνε για λοκντάουν, την άλλη για κλείσιμο των μπαρ στις 12 τα μεσάνυχτα, μάσκες μέσα, έξω και πλαγίως, μπουζούκια μετά το μεσημεριανό υπνάκο και όσο παίζει η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αστα να πάνε.

Δείτε ακόμα:  Προσήχθη δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας - Δείτε γιατί

Οι νέοι δεν κρατιούνται, θέλουν πάρτι, ξενύχτια, διασκέδαση, σεξ. Για θυμηθείτε τα νιάτα σας. Κι εσείς ταύρος ήσασταν τον καιρό εκείνο τον παλιό, χωρίς κέρατα αλλά με πολλές ορμές.

Άλλοι κάνουν γάμους, γλέντια μέχρι πρωίας, πανηγύρια, συναυλίες, επικρατεί συνωστισμός, ο ένας πάνω στον άλλο, φιλιούνται, αγκαλιάζονται. Αποστάσεις; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε… Τους ζητούν να φορέσουν μάσκες και τους κάνουν τουλούμι στο ξύλο. Έχει γίνει πλέον βρισιά! “Τι είπες ρε, να βάλω εγώ μάσκα;”. Και πάρε και τούτη και πάρε την άλλη.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Υπό κατάληψη το Λύκειο - Αυτά είναι τα αιτήματα των μαθητών (φωτό)

Γενικώς χάθηκε η μπάλα, για να μην το κουράζουμε με πολυ μπλα μπλα. Όχι εδώ μόνο, σε όλον τον κόσμο τα ίδια ευτράπελα γίνονται. Αλλά τι μας νοιάζει για όξω, στο δικό μας χωριό τι γίνεται.

Δεν ξέρω-ουμε πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα, αλλά το σίγουρο είναι πως ξέχνα τις διακοπές που ήξερες και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα. Άντε μόλις επιστρέψετε με το καλό, τα ξαναλέμε…

Υ.Γ Μάθε να ζεις με τον κορονοϊό, γιατί αλλιώς χαθήκαμε!!!