Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής – Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Επί ποδός όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση, λόγω της κακοκαιρίας

Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σήμερα το πρωί, που εντοπίζονται σε αρκετές περιοχές της Αττικής και στην Εύβοια.

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην Αττική στις περιοχές ‘Αγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, ‘Ανοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Στην Εύβοια, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών μαζί με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς ‘Αγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πετούν τις μάσκες

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με ανακοίνωσή του, ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Η πρωτοφανής κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί αρκετές ζημιές στο Δίκτυο, κυρίως από την πτώση δέντρων.

Ο πρόεδρος ένωσης τεχνικών ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΟΠΕΝ πως υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στα βόρεια προάστια λέγοντας πως μετά το μεσημέρι θα αποκατασταθούν οι διακοπές ρεύματος.

Δείτε ακόμα:  Τουρίστρια έπεσε από μεγάλο ύψος - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σοβαρότερα προβλήματα είναι «στα βόρεια προάστια, σε Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, στον Διόνυσο και φτάνουν μέχρι Ωρωπό…».