Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού από το Ε.Ε.Α. στα καταστήματα σε Ραφήνα & Παλλήνη


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, την οποία άλλωστε ζητούσε εδώ και μήνες από την Πολιτεία, και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα από την πανδημία του κορονοϊού και τα αλλεπάλληλα lockdown.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο - Στο "μικροσκόπιο" δύο διαρρήξεις σε Μάτι - Παιανία

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Το σημείο συνάντησης είναι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας (τέρμα Λεωφόρου Φλέμινγκ).

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Παλλήνης, παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου. Η διανομή θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Μαραθώνος 67 & Πατριάρχου Γρηγορίου.