Διαρρήκτες για κλάματα! Κάλεσαν κατά λάθος την αστυνομία κατά τη διάρκεια του εγκλήματος!


Κάτι ατζαμήδες διαρρήκτες στην Βρετανία όπως φαίνεται έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συλληφθούν… Οι δύο δράστες συνελήφθησαν όταν ο ένας από τους δύο κάλεσε κατά λάθος την… αστυνομία κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Ο άτυχος (;) διαρρήκτης, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNNi, κατάφερε να καλέσει το “999” (το αντίστοιχο “100” για τη Βρετανία) ενώ το κινητό ήταν στην τσέπη του… Το περιστατικό γνωστοποίησε αστυνομικός του Staffordshire, στην κεντρική Αγγλία, χαρακτηρίζοντας τους δύο κακοποιούς ως τους «πιο άτυχους διαρρήκτες στον κόσμο» και τους παρομοίασε με εκείνους των ταινιών «Μόνος στο Σπίτι».

Όπως είπε ο ίδιος, ένας από τους δύο διαρρήκτες κάθισε κατά λάθος πάνω στο κινητό του και κάλεσε το 999, τον αριθμό έκτακτης ανάγκης του Ηνωμένου Βασιλείου, επιτρέποντας στην αστυνομία να «ακούει» τη διάρρηξη κατά την τέλεσή της και στείλει δυνάμεις για τη σύλληψη τους.

Δείτε ακόμα:  Σοκάρει η υπόθεση παιδεραστίας με θύμα 8χρονο μαθητή από 62χρονο εκπαιδευτικό (βίντεο)

«Νομίζω πως μόλις συλλάβαμε τους πιο άτυχους διαρρήκτες στον κόσμο» έγραψε ο επικεφαλής επιθεωρητής John Owen στο Twitter, όπου και περιέγραψε το συμβάν.

«Λάβαμε μία κλήση κατά την οποία ακουγόταν λεπτομερώς οι χαζομάρες τους μέχρι και τη στιγμή που ακούστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας» πρόσθεσε, ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με ένα gif από το «Μόνος στο Σπίτι».

Δείτε την ανάρτηση του επιθεωρητή:

 

newsit.gr

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία - Πέθανε ο 47χρονος γιος, Νοσούν η μάνα και ο πατέρας του