Παύλος Χαϊκάλης – Μαρία Λύκου: Όταν περνούσαν τα σκαλιά του Δημαρχείου Ραφήνας (φωτό)

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα χρόνια γάμου ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, η απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε με ψυχραιμία και πάντα μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της εκτίμησης που δένει το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου του, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπάρχει.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 στο Δημαρχείο της Ραφήνας, ενώπιον του τ. δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε γνωρίσει την Μαρία Λύκου τέσσερα χρόνια πριν παντρευτούν, όταν συναντήθηκαν σε κοινωνική εκδήλωση, και η σχέση τους τελικά κατέληξε στα σκαλιά του Δημαρχείου της Ραφήνας, με κουμπάρα την παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο.

Εκτός πάντως από το νιόπαντρο ζευγάρι, την παράσταση έκλεψε και ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Χαϊκάλης,ο οποίος έδωσε το «παρών» στο Δημαρχείο Ραφήνας, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του.

Το όλο κλίμα στο δημαρχείο ήταν πανηγυρικό, με δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να καλύπτουν το ευτυχές γεγονός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ