Διεκπεραιώθηκαν 131 αιτήματα πολιτών, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου!

Περισσότερα από εκατό αιτήματα βοήθειας, κυρίως φαρμακευτικά και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και παροχής οδηγιών και πληροφοριών προς τους συμπολίτες μας, καλύφθηκαν από το Κέντρο Επιχειρήσεων που λειτούργησε άμεσα ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων, σε συνεργασία με τα ΝΠΔΔ (Φ.Καβουνίδης και ΔΟΠΑΠ) και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» , κατά τη διάρκεια εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19.

Συγκεκριμένα, το τηλεφωνικό κέντρο (22940-22222) βοήθειας και στήριξης έχει δεχθεί και διεκπεραιώσει μέχρι στιγμής 131 αιτήματα για παροχή βοήθειας και πληροφόρησης.

Δείτε ακόμα:  Η απάντηση του iRafina στη λάσπη που έριξε ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος για την παραλία του "Φίλιππα" - Η αλήθεια με έγγραφα!

· 45 αφορούσαν σε ανάγκες συνταγογράφησης πολιτών που αδυνατούσαν να μετακινηθούν.

· 15 αφορούσαν παραλαβή φαρμάκων από τα Φαρμακεία των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ και παράδοση κατ’ οίκον.

· 16 αφορούσαν αιτήματα βοήθειας κι εξυπηρέτησης και σε είδη πρώτης ανάγκης

· 55 αφορούσαν την παροχή εξειδικευμένων οδηγιών και πληροφόρησης στους πολίτες.

«ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ»:

Παράλληλα έχει τεθεί ήδη σε καθημερινή λειτουργία από το «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης, για τους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη ψυχολογικής στήριξης από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά νερά: Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε – Ποια θα είναι η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ήδη οι συνεργάτες του προγράμματος έχουν παράσχει τη βοήθειά και στήριξή τους σε 15 περιπτώσεις , διατηρώντας μόνιμη και τακτική επικοινωνία.

Οι γραμμές επικοινωνίας με το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης είναι: 2294025717 – 22940 75555 και 22940 23677 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 16.00

Και επειδή σε κάθε ερώτημα η απάντηση είναι μία: ο άνθρωπος, οφείλουμε να εξάρουμε τη συνεχή και ακούραστη προσπάθεια των ανθρώπων του «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ», του «ΔΟΠΑΠ», της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» αλλά και του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού των Υπηρεσιών του Δήμου μας, που εντάχτηκαν από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια για τους συμπολίτες μας.

Δείτε ακόμα:  Νέα ανακοίνωση από την Κ.Π.Α.Μ.Ρ.Ρ. για τους καθαρισμούς στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ 22940-22222.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!»