Διήμερο τουρνουά προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων στο ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος»

Το ΄Ιδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, το 19ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3, για νέους και νέες με αυτισμό και νοητική αναπηρία.


Οι αγώνες διεξάχθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Νέα Μάκρη, με τη συμμετοχή αθλητικών ομάδων πλήθους φορέων παροχής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και προνοιακών υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία.

Παίκτες, συνοδοί, επιβλέποντες και διοργανωτές, πέρασαν μία υπέροχη μέρα ευγενούς άμιλλας, χαράς, παιχνιδιού, διάδρασης και επικοινωνίας, που σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε άρτια από το επιστημονικό-αθλητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», με την αμέριστη υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Το 19ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 έκλεισε με ένα μοναδικό special event, με το 27ο Τζάμπολ Αγάπης, μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και της ομάδας μπάσκετ του ιδιωτικού σχολείου «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε μια επίδειξη φιλίας, αλληλεγγύης και αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των παιδιών.

Την οργάνωση του 27ου Τζάμπολ Αγάπης στην Παμμακάριστο την επιμελήθηκε ο εμπνευστής και ιδρυτής του, κ. Γιάννης Τσουμπρής με τη συνεργασία του επιστημονικού-αθλητικού προσωπικού του Ιδρύματος.

Στο κλείσιμο της ημέρας όλα τα παιδιά πήραν το αναμνηστικό μπλουζάκι της Παμμακαρίστου που φτιάχτηκε με την ευγενική χορηγία της Roussosgroup και μοιράστηκαν –εκτός από τη φιλιά τους– δροσερούς χυμούς και νερά, ευγενική χορηγία της Everest και snacks και κεράσματα από τη Διοίκηση του Ιδρύματος.

Κατά την απονομή των επάθλων, ανανεώθηκε το ραντεβού του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και των φορέων που συμμετείχαν, για το 14ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5 x 5, σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, καθώς και για πολλές άλλες συναντήσεις αθλητικής συναδέλφωσης στο μέλλον.