Δικαστικό θρίλερ για τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα»: Το μαύρο χιούμορ με καρκινοπαθή και η τσουχτερή καμπάνα!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open «Ευτυχείτε» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για τον Αντώνη Κανάκη και την σατιρική του εκπομπή.

Σύμφωνα με αυτό ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 (διότι η τότε εκπομπή έπαιζε στο κανάλι του), καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κυρανίδη.

Η εκπομπή τότε είχε παρουσιάσει ένα βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Κυρανίδη να μιλάει και η φωνή του ήταν πολύ λεπτή, οι «Αρβύλα» το σατίρισαν και γέλασαν. Όμως ο κ. Κυρανίδης έπασχε από καρκινοπάθεια στο λάρυγγα γι αυτό μίλαγε έτσι. Ο οδηγός έκανε αγωγή προς την εκπομπή. Η αγωγή επιδικάστηκε και βγήκε η απόφαση για αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια

Ο δικηγόρος του οδηγού νταλίκας κ .Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η πλευρά του κ.Κυρανίδη ζήτησε και επεδίωξε μια επανόρθωση όμως από την εκπομπή το αρνήθηκαν, διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη , την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1, καθώς καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Πλούταρχος: Έχασε την πρώτη μάχη για τα 7,5 εκ. με την εφορία στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Δείτε το video:

neaselida.gr