Δήλωση «βόμβα» από την Μαρία Μάρκου Ρούση: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλαβα νέα επαγγελματικά καθήκοντα και οι απαιτήσεις στο εργασιακό μου περιβάλλον είναι τόσες πολλές που πλέον δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο.

Επειδή τίμησα την ψήφο των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν στις εκλογές του 2014 και επί πέντε χρόνια οι λόγοι απουσίας μου από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ήταν μόνο για σοβαρούς λόγους, δεν θα ήθελα να καταλαμβάνω μία θέση που θεωρώ ιερή για τον δήμο.

Με συνέπεια και ήθος υπηρέτησα το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και την επιτελική θέση της προέδρου του Νομικού Προσώπου «Φίλιππος Καβουνίδης» που με επέλεξε η Δημοτική Αρχή, και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι και τη λήξη της θητείας μου. Σε συνέντευξη που έδωσα πριν λίγες ημέρες δημοσιοποίησα την εμπειρία που αποκόμισα και τον απολογισμό των όσων έγιναν στη θητεία μου ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Αλλά, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα ήταν και είναι η αμοιβαία σχέση αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης με όλους τους εργαζομένους. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για όσα ζήσαμε και ελπίζω να θυμόμαστε για πάντα τις ωραίες αλλά και τις δύσκολες στιγμές.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία δοκιμάσω τις δυνάμεις μου ως Δημοτική Σύμβουλος, τον κο Πιστικίδη Βασίλειο και κο Μπουρνού Ευάγγελο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και τους συναδέλφους συμβούλους για τη συνεργασία που είχαμε.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και καλή δύναμη σε όσους εκλεγούν!

Με εκτίμηση,

Μάρκου – Ρούση Μαρία

Διαβάστε επίσης