Δημ. Μπεκρής: Για να έχετε πάντα “χαραγμένες” τις στιγμές του γάμου σας

H στιγμή του γάμου είναι ξεχωριστή και σίγουρα όλοι θέλουν να τις “αποτυπώσουν” για πάντα στο μυαλό τους αλλά και στη ζωή τους.

Μπορεί οι τωρινές περιστάσεις λόγω της πανδημίας να μας κρατούν σπίτι και να αφήσουμε πίσω κάποια πράγματα ωστόσο, έχετε αρκετό χρόνο τώρα να προγραμματίσετε όσο πιο καλύτερα γίνεται τον γάμο σας.

Γι αυτό πρέπει οι επιλογές που θα κάνετε όσον αφορά τον φωτογράφο που θα απαθανατίσει τις κορυφαίες στιγμές της ζωής σας να είναι σωστές. Θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Η φωτογράφηση ενός μυστηρίου έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά εμπεριέχει και πάρα πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία.

Είτε θέλετε μια απλή, αλλά ποιοτική και αξιόπιστη αποτύπωση των στιγμών του γάμου σας, είτε επιθυμείτε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου, η λύση είναι μία: Ο Δημήτρης Μπεκρής. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την δουλειά του ΕΔΩ.

Η δική σας κινηματογραφική στιγμή, θα μείνει χαραγμένη ως μια ιστορία που δε θα σβήσει ποτέ, μέσα από την ταινία του γάμου σας και τις φωτογραφικές στιγμές που θα έχουμε τη χαρά να απαθανατίσουμε.

Δημήτρης Μπεκρής

Φωτογράφιση Γάμου – Βάπτισης

Νικ. Πλαστήρα 25, Νέα Μάκρη

τηλ. 6980764777