Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την κωμική σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το τέλος της σειράς.

Η Δήμητρα Ματσούκα σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε επαγγελματικά, μετά τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» και στην εκπομπή «Ελένη», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως έχει υποστεί «κακοποίηση από τα media».

Η ίδια μιλώντας για την κωμική σειρά, είπε ότι ταυτίστηκε με τον ρόλο που είχε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετέπειτα στη δουλειά της.

«Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπήρχαν δυσκολίες μετά από αυτό, έμεινα δύο χρόνια σπίτι μου για να το αλλάξω. Πολύ συχνά αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα λειτουργούν οι παρέες και καλά κάνουν και λειτουργούν οι παρέες, απλά όταν δεν έχει τύχει να είσαι σε μια παρέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα», είπε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media. Δηλαδή, αν υπήρχαν καλλιστεία θα ήμουν εστεμμένη. Αλλά είμαι ακόμα εδώ, είμαι καλά, έχω δουλειά, οι άνθρωποί μου είναι καλά. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων σε όλα τα υπόλοιπα».

 

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.