Δήμητρα της Λέσβου: Με ανασφάλιστο όχημα τη χτύπησε ο 83χρονος και την εγκατέλειψε!

Αναφάλιστο ήταν το όχημα με το οποίο, ο 83χρονος από τη Γλυφάδα, χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τη «Δήμητρα της Λέσβου».

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα ανασφάλιστο μαύρο Mercedes του 2009, όπως προκύπτει μέσα από το φάκελο της δικογραφίας που σχηματίζει η Τροχαία Καλλιθέας, έχοντας επεξεργαστεί όλο το οπτικό υλικό που αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου, στην παραλιακή το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου.

Η οικογένεια της Δημήτρη Καλογιάννη, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, αναμένοντας παράλληλα το πόρισμα της ιατροδικαστικής, ενώ βρίσκονται και στο στάδιο της αναζήτησης πραγματογνώμονα όπου θα εξετάσει τις συνθήκες του τροχαίου.

Μέσω της δικηγόρου τους κυρίας Λίλας Ραγκούση, οι συγγενείς της Δημήτρη Καλογιάννη, μόλις λάβουν το φάκελο της δικογραφίας προτίθενται να στραφούν νομικά εναντίον του 83χρονου οδηγού και της συζύγου του καθώς πληροφορίες από την Τροχαία λένε ότι το μαύρο Mercedes είναι στο όνομα της, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Η κυρία Ραγκούση σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται να ζητήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ανανέωση διπλώματος του 83χρονου η οποία έγινε τον Ιούνιο του 2019 και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας που διαρκεί για δυο έτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.