Δημήτρης Κόκοτας: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγο και την κόρη του!

Σε μια από τις σπάνιες επίσημες εξόδους του με την οικογένειά του απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον Δημήτρη Κόκοτα.

Ο γιος του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, που έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90 βρέθηκε με την σύζυγο και την κόρη του στο θέατρο και τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι παντρεμένος με την όμορφη Κατερίνα, εδώ και λίγα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια πανέμορφη κόρη την 8χρονη πια Ριάνα τους. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο καμαρίνι του τραγουδιστή, μιας και η σύζυγό του Δημήτρη Κόκοτα ήταν μια από τις μεγάλες θαυμάστριές του και έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας.

Δείτε ακόμα:  Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Βαγγέλη Γερμανού

Ο Δημήτρης Κόκοτας, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί cafe – bar στο Νέο Ηράκλειο και απολαμβάνει μια ήρεμη καθημερινότητα με την οικογένειά του. Φυσικά, κάνει και κάποιες live εμφανίσεις.

Ωστόσο, οι κοσμικές έξοδοι είναι σπάνιες, αλλά αυτήν τη φορά τον είδαμε με την οικογένειά του στο παιδικό μιούζικαλ “Βουτιά στη Βυθούπολη” στο Παλλάς.

tlife.gr