Δημήτρης Λιγνάδης: “Αν δεν είναι αθώος θα έχει την αξιοπρέπεια να αποδεχθεί τη μοίρα του” λέει ο αδελφός του (βίντεο)

O Γιάννης Λιγνάδης , αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” τήρησε αποστάσεις από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης:

“Αν δεν είναι αθώος θα έχει την αξιοπρέπεια να αποδεχθεί τη μοίρα του” είπε. Ο ίδιος χαρακτήρισε fake news τι πληροφορίες περί φιλίας του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέντευξη ,παρουσιάστηκαν σημεία του πατρικού τους σπιτιού

Ο Πέτρος Κουσουλός  αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Γιάννη Λιγνάδη και απάντησε στις αιχμές που άφησε για τον ίδιο :

Στον τρίτο θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με άλλα 18 άτομα βρίσκονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δείτε ακόμα:  Παραμυθένιος γάμος για γνωστό επιχειρηματία στην Μύκονο – Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη (βίντεο)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κατάσταση εκεί είναι η εξής. «Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο».

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Δείτε ακόμα:  ΕΦΕΤ: Ανακαλείται ρολό κοτόπουλου γνωστής εταιρείας λόγω σαλμονέλας

O Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στο ρεπορτάζ πως την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε το αίτημα που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης δίχως ο ηθοποιός να το περιμένει. «Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό»

Για τις φήμες που θέλουν να προετοιμάζεται θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές από τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Τάσος Τεργιάκης ξεκαθάρισε πως «δεν έχει τεθεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν συζητήσει ποτέ τέτοιο αντικείμενο. Μου είπαν ότι είναι αστείο, οι άνθρωποι που είναι εκεί προφυλακισμένοι να συγκεντρωθούν και να παίξουν όλοι σε μια παράσταση. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα».

Δείτε ακόμα:  Έξαλλη η Σκορδά με δήλωση κρατούμενου για τον Λιγνάδη: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα» (βίντεο)

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης με στόχο να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.

Πηγή: news.gr, ereportaz.gr