Δημήτρης Λιγνάδης: Νέες μηνύσεις κατά μαρτύρων

Μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του τέταρτου νεαρού που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό όταν ήταν ανήλικος αλλά και ενός φίλου του που επιβεβαίωσε με τη μαρτυρία του τους ισχυρισμούς του κατέθεσε ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Η μήνυση ήρθε αμέσως μετά την κατάθεση των συγκεκριμένων μαρτύρων ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώ ακολούθησε το «σφυροκόπημα» της υπεράσπισης σε 40χρονη γυναίκα η οποία κατέθεσε πως διατηρούσε πολύχρονη σχέση με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη ο οποίος, όπως λέει, είχε παραδεχτεί πως είχε ερωτικές σχέσεις με ανήλικους. Η υπεράσπιση επιχείρησε να καταδείξει, με τις ερωτήσεις της, το πάθος και την εμμονή που είχε η γυναίκα με τον κατηγορούμενο την ώρα που στη δικαστική αίθουσα διαβάστηκε μεγάλος αριθμός από δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει στον Δημήτρη Λιγνάδη με προσωπικές αναφορές ερωτικού περιεχομένου.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής, Γιάννης Παναγόπουλος. Το όνομα του μάρτυρα ήρθε στο προσκήνιο όταν, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του πρώτου καταγγέλλοντα περί βιασμού τον Αύγουστο του 2010, είχε υποστηρίξει ότι την επίμαχη περίοδο βρισκόταν μαζί του στην Αίγυπτο, σε ταξίδι αναψυχής.

Ο μάρτυρας εξήγησε πως μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι βρισκόταν στην Αίγυπτο από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου , αλλά όχι νωρίτερα και περιέγραψε ότι ταξίδεψε μαζί του την τελευταία στιγμή όταν είχε κάποιο ατύχημα ο φίλος του ο οποίος είχε αρχικά προγραμματίσει να πάει μαζί του.

«Το εισιτήριο βρέθηκε, αλλά χωρίς όνομα ταξιδιώτη, γιατί σας εξήγησα πως έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «μέχρι και τώρα προσπάθησα να μείνω μακριά από αυτό το τοξικό πράγμα».

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι για ένα εξάμηνο το 2009 διατηρούσε με τον κατηγορούμενο φιλικές σχέσεις ενώ τόνισε πως δεν είχε δει τους τέσσερις καταγγέλλοντες μαζί του, αλλά ούτε και άλλα ανήλικα άτομα στο σπίτι του.

 

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.