Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη

Ένα αφιέρωμα για τον Παντελή Παντελίδη προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και με αφορμή αυτό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να πει δυο λόγια για τον τραγουδιστή με τον οποίο είχαν υπάρξει και φίλοι.

«Το κλειδί ήταν η αλήθεια του. Αν έπαιρνες τα τραγούδια και τα ανέλυες μουσικά δεν ήταν κάτι φοβερό. ωστόσο πέρναγαν κατευθείαν στην καρδιά σου όπως εκείνος έγραφε…. Θα περίμενες από αυτόν τον άνθρωπο να έχει ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο και να γράφει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το λεξιλόγιο κατάφερνε να γράφει ποιητικά. γιατί έγραφε βιωματικά και μέσα από την ψυχή του» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την επιτυχία που σημείωναν τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Για την μεταξύ τους σχέση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Εμένα είναι φίλος μου. Ακόμη τον θεωρώ μέσα μου… Καμιά φορά βλέπω τα μηνύματα μας. Δεν μίλησα τότε γιατί ένιωσα πολύ θόρυβο και δεν ήθελα. Δεν έχω ανεβάσει ποτέ μια φωτογραφία μαζί του. Τόσα χρόνια μετά ακόμα ακούμε τα τραγούδια του».

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε:«Ο Παντελής είχε μια μπάντα από κρουστά και πνευστά, έπεφτε σιγή στο μαγαζί και όταν ακουγόταν η εισαγωγή από το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σηκωνόταν όλο το μαγαζί στον αέρα! Να, το λέω και ανατριχιάζω. Όλο το μαγαζί. Όποιος κι αν ήταν μαζί του. Η Πάολα, ο Πλούταρχος, όποιος και αν ήταν μαζί του… Πάντα χαιρόταν αυτό που έκανε και είχε έναν καλό λόγο για όλους. Αλήθεια, δούλευε μέχρι το πρωί και δεν σταματούσε αν ο κόσμος δεν έφευγε από το μαγαζί» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού για να αποκαλύψει την πηγή έμπνευσης του αείμνηστους τραγουδιστή για την επιτυχία «Φίδι».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.