Δήμος Μαραθώνα: Ανακοίνωση προς τους μαρμαροτεχνίτες που δραστηριοποιούνται εντός κοιμητηρίων

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαρμαροτεχνίτες που δραστηριοποιούνται εντός κοιμητηρίων του Δήμου Μαραθώνος οφείλουν να συμμορφώνονται προς τον ισχύοντα Κανονισμό Κοιμητηρίων (άρθρα 11 και 12 της 59/2020 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, ΑΔΑ: ΨΓ4ΚΩΛΜ-ΧΧΞ) και από 1.10.2022 θα γίνεται ιδιαίτερα αυστηρή εφαρμογή.

Ειδικότερα οφείλουν να λαμβάνουν άδεια για την κατασκευή μνημείων από την Υπηρεσία Κοιμητηρίων, να τηρούν το ωράριο λειτουργίας των κοιμητηρίων και να μην μεταβάλλουν ή διαφοροποιούν τις προβλεπόμενες διαστάσεις για την κατασκευή των μνημείων. Επιπλέον επιτρέπονται μόνον οι εργασίες συναρμολόγησης κατεργασμένων υλικών και χρήση εργαλείων νερού και όχι η επεξεργασία ακατέργαστων υλικών και η χρήση ρεύματος της Υπηρεσίας εντός των κοιμητηρίων. Οι κατασκευαστές – τεχνίτες έχουν την ευθύνη να απομακρύνουν τυχόν υλικά ή μπάζα μετά το πέρας των εργασιών τους και να αποκαθιστούν πλήρως τον χώρο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Κοιμητηρίων του Δήμου Μαραθώνος στα τηλέφωνα: 22943 20933, 22943 20916 ή 22943 20930.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.