Δήμος Παιανίας: Ασφαλτοστρώνονται 5.700 αγροτικών οδών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πλέον η αγροτική οδοποιία, ένα έργο πνοής για τον Δήμο Παιανίας με το οποίο αλλάζει η καθημερινότητα των αγροτών.

Με την ολοκλήρωσή του θα παραδοθούν ασφαλτοστρωμένα 5.700 μέτρα που αφορούν συνολικά 450 ιδιοκτησίες στον κάμπο της Παιανίας ενώ μακροπρόθεσμα συμβάλλει στην μείωση του κόστους συντήρησης αγροτικών οδών που επαναλαμβάνονταν ετησίως.

Η κυκλοφορία στις οδούς χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από αγροτικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς γεωργικών προϊόντων.

«Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ειδικότερα των αγροτών του Δήμου Παιανίας ικανοποιείται με την έναρξη του έργου της αγροτικής οδοποιίας και πολύ σύντομα αυτοί θα έχουν ομαλή πρόσβαση στις περιουσίες τους και τόπο εργασίας τους. Στηρίζουμε με τον τρόπο αυτό τον αγροτικό πληθυσμό ο οποίος πλήττεται τα τελευταία πολλά χρόνια και ειδικά σήμερα λόγω της ενεργειακής κρίσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης. Συμπλήρωσε πως «το επόμενο άμεσο διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια σειρά από έργα βελτίωσης της καθημερινότητας που επηρεάζουν και τις δύο δημοτικές κοινότητες του Δήμου Παιανίας».

Οι οδοί που θα κατασκευαστούν είναι :

– οδός Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την οδό Ικαρίας), μήκους 2.500 μέτρα.

– Ανώνυμη οδός στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την ανώνυμη ασφαλτοστρωμένη οδό που ενώνει την Παιανία με τα Σπάτα), μήκους 2.000 μέτρα.

– οδός Ικαρίας, μήκους 950 μέτρα.

-οδός Αγίων Θεοδώρων (από οδό Αγ. Κωνσταντίνου έως οδό Αμπελώνων), μήκους 250 μέτρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.