Δήμος Παλλήνης: Πρόσκληση για συμμετοχή στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης συμμετέχει και φέτος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», το οποίο θα διαθέτει παραμυθένια σπιτάκια, όπως το σπίτι του Άη Βασίλη, το σπίτι της Αγάπης και της Φιλίας και άλλα με εορταστικό διάκοσμο και δραστηριότητες, για να ψυχαγωγήσει και να χαρίσει μοναδικές στιγμές μαγείας στους κατοίκους της πόλης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», θα λειτουργήσει από το Σάββατο 17-12-2022 έως και την Τρίτη 03-01-2022, στην πλατεία Μακεδονίας της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Όσοι χειροτέχνες, οικοτέχνες ή Πολιτιστικοί Σύλλογοι (με έδρα τον Δήμο Παλλήνης) ενδιαφέρονται για την προβολή των δράσεων, των προϊόντων και εκθεμάτων τους στα διαθέσιμα σπιτάκια του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού», καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαμόρφωση του προγράμματος φιλοξενίας.

Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στο γραφείο Πρωτοκόλλου (Δ.Ε. Παλλήνης – Πλατεία Ελευθερίας, Δ.Ε. Γέρακα – Ιθάκης 12) του Δήμου Παλλήνης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ.: 210 6666782.
Σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης!!!

Απαραίτητα Δικαιολογητικά :

1. Αίτηση συμμέτοχης

2. Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.τ.λ) ή Βεβαίωση μόνιμης Κατοικίας

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι :

• Τα προϊόντα ή οι κατασκευές έχουν δημιουργηθεί και τυποποιηθεί από τους ίδιους.
• Είναι προσωπικά υπεύθυνος για τυχόν νομοθετικές υποχρεώσεις φορολογικού ή και υγειονομικού χαρακτήρα, σε περίπτωση διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής.
• Σε περίπτωση προσωπικού κωλύματός θα ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία συμμετοχής του στον πρόγραμμα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.