Δημοτική αστυνομία διέκοψε όργιο με 61 άτομα σε sex shop

Η δημοτική αστυνομία της Βαρκελώνης εισέβαλε την Κυριακή του Πάσχα (2/5) σε sex shop στην περιοχή Eixample της Καταλονίας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη όργιο με τη συμμετοχή άνω των 60 ατόμων.

Όπως αναφέρθηκε από την Guardia Urbana, 61 από τους συμμετέχοντες καταγγέλθηκαν για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία ήταν οι ιδιοκτήτες της παρακείμενης επιχείρησης. Το sex shop ήταν πλήρως εξοπλισμένο με δωμάτια και χώρους για ομαδικό σεξ και πορνογραφικές συνεδρίες.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν μπροστά τους 65 άτομα, αν και δεν συμμετείχαν όλα στο όργιο. Οι αξιωματικοί συνέλαβαν τους 61 από τους συμμετέχοντες για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της μη χρήσης μάσκας, και κατέθεσαν εννέα διοικητικά έγγραφα εναντίον της εταιρείας, που επέτρεψε το όργιο μέσα στην εγκατάσταση.

Δείτε ακόμα:  Θάνατος 44χρονης μετά το Astrazeneca: «Προφανώς υπήρχε κάτι που την έκανε ευάλωτη στο εμβόλιο»

Επιπλέον, ένας από τους συμμετέχοντες βρέθηκε να κατέχει μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στην ιστοσελίδα του sex shop, εξακολουθούν να διαφημίζονται ορισμένες δραστηριότητες ομαδικού σεξ ή όργια με αγνώστους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τις επόμενες μέρες.

policenet.gr