Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι από Μαραθώνα & Βαρνάβα στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο ΠΕΣΔΑ (βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στη χωματερή της Φυλής, με τη συμμετοχή σωματείων, φορέων και εργαζομένων, αντιδρώντας στη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΠΕΣΔΑ, που έφερε προς ψήφιση η διοίκηση του Γ. Πατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο και γινόταν με τηλεδιάσκεψη.

Οι συγκεντρωμένοι έδειξαν την αντίθεσή τους σε αυτή την προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής μέσα και από τα συνθήματά τους που μερικά από αυτά ήταν «Ούτε στα Λιόσια ούτε στη Φυλή, έξω από το Θριάσιο η χωματερή», «Η ανάπτυξή σας τσακίζει τον λαό, φτώχεια, ανεργία και σκουπιδαριό», «Μιλάτε για ανάπτυξη, μιλάμε για ζωή, να κλείσει τώρα η χωματερή» και «Το νέο έγκλημα για τη χωματερή, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ το ψήφισαν μαζί».

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δημοφίλη Χαλκιώτη, επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής, ενώ στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Ζαπάντης, δημοτικός σύμβουλος Φυλής και Νίκος Στεφανίδης, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα, Σπύρος Ηλίας.

902.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.