Διορία έως τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο να φύγει από τις εγκαταστάσεις της “Κιβωτού”!

Διορία έως τα μεσάνυχτα έχει δοθεί στον πατέρα Αντώνιο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά την εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε διαφορετική περίπτωση θα διαταχθεί η βίαιη απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διατηρούν διαμέρισμα εντός της δομής της «Κιβωτού» στον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση προβλέπει την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου και ακόμη τριών προσώπων από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η διάταξη εκδόθηκε, βάσει του Αστικού Κώδικα, με σκοπό την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού. Εν ολίγοις, τους απαγορεύεται να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στις δομές ο πατήρ Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να τα επηρεάσουν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.