Δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη, ο Λ. Καραούλης στην επίσκεψη στο Παίδων Πεντέλης (φωτό & βίντεο)

Ο Νικος Ανδρουλάκης μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης δήλωσε ότι “παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Και εδώ, στην επίσκεψή μας στο Παίδων Πεντέλης, φάνηκε ξεκάθαρα ότι λείπει προσωπικό και χρειάζεται περισσότερη υλικοτεχνική υποδομή”. Αναφερθηκε επίσης στο θεμα της έλλειψης φαρμάκων στην αγορά και κάλεσε την Κυβέρνηση να ελέγξει άμεσα τις εξαγωγές και επέμεινε ότι πρέπει να μειωθεί η συμμετοχή χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων στην αγορά φαρμάκων.

Στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε το νοσοκομείο συμμετείχε και το μέλος της ΚΠΕ και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Λάζαρος Καραούλης. Στη συζήτηση που είχε με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου κατέγραψε τα βασικά αιτήματα τους όπως

1.Ανεξάρτητο τρίτο παιδιατρικό νοσοκομείο

2.Άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικό προσωπικό και υποδομές για τα χειρουργεία τα οποία γίνονται με Άργους ρυθμούς

3.Παιδοψυχιατρική μονάδα, δημιουργία ξεχωριστού τομέα, φύλαξη και πρόληψη ειδικού προσωπικού 24ωρης παρακολούθησης για την ασφάλεια τους.

Το Παίδων Πεντέλης δέχεται κάθε χρόνο 80-110.000 παιδιά σχεδόν το 20% των συνολικών επισκέψεων στην Αττική, το ΠΑΣΟΚ μέσω του αρμόδιου Κοινοβουλευτικου Τομέα Υγείας θα αναδείξει αυτά τα δικαια αιτήματα και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση τους μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σοσιαλδημοκρατικης πρότασης που θα καταθέσει στον Ελληνικό λαό στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.