Δείτε πως είναι σήμερα ο Κώστας Κεντέρης 20 χρόνια μετά το χρυσό – Ποζάρει αγκαλιά με τη Βούλα Πατουλίδου (φωτό)

Η Βούλα Πατουλίδου και ο Κώστας Κεντέρης, δύο αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ελληνικό στίβο, ξανασυναντήθηκαν στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο Μικρό Πάπιγκο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί ως το «Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη». Η Βούλα Πατουλίδου επισκέφθηκε τον φίλο της Κώστα Κεντέρη κι εκείνος πόσταρε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

Το ξενοδοχείο που διατηρεί ο 46χρονος Κεντέρης και η σύζυγός του αποτέλεσε τον πρεσβευτή του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια Βραβεία «World Luxury Hotel Awards 2017». Το luxury ξενοδοχείο ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη και το βραβείο δόθηκε σε μια τελετή που διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας.

Η «χρυσή» στα 100 μέτρα με εμπόδια στη Βαρκελώνη επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που διατηρεί ο επίσης «χρυσός» στα 200 μέτρα Σίδνεϊ στα Ζαγοροχώρια. Δείτε τη «χαμογελαστή» ανάρτηση του Κώστα Κεντέρη με τη 54χρονη Βούλα Πατουλίδου:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Kenteris (@kostas_kenteris) on

ethnos.gr