Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μόζερ από τη σειρά «Υπαστυνόμος Ρεξ»

Ο «Υπαστυνόμος Ρεξ» ήταν μια από τις πιο πετυχημένες ξένες τηλεοπτικές σειρές που προβλήθηκαν τη δεκαετία του ’90 στην Ελλάδα. Βασικό θέμα της ήταν η εξιχνίαση εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός σκύλου της αστυνομίας.

Πρόκειται για μια σειρά περιπέτειας αυστριακής παραγωγής, που γυρίστηκε από το 1993 έως το 2002 στην Βιέννη. Πρωταγωνιστής είναι ο αστυνομικός Μόζερ (Moser) και ο σκύλος του Ρεξ (Rex), ένα πανέξυπνο ζώο το οποίο λατρεύει να κλέβει τα χάμπουργκερ του υπαστυνόμου Στόκινγκερ. Στην Ελλάδα προβλήθηκε μεταγλωττισμένη, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να δανείζει τη φωνή του στον αστυνόμο Μόζερ.

Ο Ρεξ είναι Γερμανικός Ποιμενικός (λυκόσκυλο) και είναι άριστα εκπαιδευμένος. Τον ρόλο του Μόζερ έπαιζε μέχρι το 1998 ο Τομπίας Μορέττι, ενώ εκείνον του Στόκινγκερ ο Καρλ Μάρκοβιτς. Η τηλεοπτική σειρά σταμάτησε το 2004 στην Αυστρία, και μετά την πώληση των δικαιωμάτων ξαναξεκίνησε με νέους ηθοποιούς στην Ιταλία.
Πώς είναι ο Τομπίας Μορέτι σήμερα

Το κοινό την αγάπησε κυρίως λόγω του αξιολάτρευτου σκύλου που πρωταγωνιστούσε. Εκτός όμως από τον πανέξυπνο σκύλο, την παράσταση έκλεψε και το «αφεντικό» του στη σειρά, ο ηθοποιός Τομίας Μορέτι. Οι τηλεθεάτριες γοητεύτηκαν από τον ηθοποιό με τα καταγάλανα μάτια και τα μακριά καστανά μαλλιά, ο οποίος είχε καταπληκτική χημεία με τον σκύλο, τον «Υπαστυνόμο Ρεξ».

Σήμερα, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς, ο Τομπίας Μορέτι εξακολουθεί να είναι το ίδιο γοητευτικός, καθώς φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Βέβαια, πλέον έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, κόβοντας τα αρκετά κοντά, ενώ έχει ανοίξει και το χρώμα τους σε ξανθές αποχρώσεις.
Παρελθόν αποτελεί πια το μακρύ μαλλί για τον Τομπίας Μορέτι.

Στιγμιότυπο από την ταινία Deutschstunde, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομπίας Μορέτι.


Πηγή: iefimerida.gr