Δολοφονία, Γλυκά Νερά: Το sms κλειδί για την ενοχή του συζύγου της Καρολάιν (βίντεο)

Σαφείς απαντήσεις για νέα στοιχεία τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου καλείται να δώσει ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πριν από δύο ημέρες ότι ο πιλότος είχε κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο μια εφαρμογή καταγραφής βημάτων.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Τέλος ο "flying babis" - Γιατί εξαφανίστηκε το προφίλ στο Instagram του δολοφόνου της Καρολάιν

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, στην εφαρμογή αυτή καταγράφονται βήματα.

Έχει γίνει σαφές στον πιλότο ότι πρέπει να δώσει σαφείς απαντήσεις για τι συνέβη μέσα στο σπίτι με βάση τις ώρες που έχει καταθέσει ότι συνέβη το έγκλημα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας είναι ραγδαίες, με τις νέες πληροφορίες να είναι καταιγιστικές και να ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμα:  Ξεκινούν τον Αύγουστο οι εργασίες κατασκευής αποχετευτικού δικτύου από την ΕΥΔΑΠ στη Λ. Λαυρίου

Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ εξελίσσεται ένα θρίλερ, με τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν να είναι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο με δύο αξιωματικούς και να καταθέτει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς έχουν αρκετά κενά.

Για την υπόθεση η αστυνομία αφήνει πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο να βγει ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης (17/6). Η αστυνομία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έψαχνε αλλού το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, έπειτα και από τα νέα στοιχεία που εντόπισε.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στην Αχαΐα: Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δίπλα στους πληττόμενους συνανθρώπους μας

newsbeast.gr