Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Κατέθεσε η μητέρα του για την εμπλοκή 9 νέων κατηγορουμένων

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012. Στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση, κατέθεσε η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία εδώ και 9 χρόνια περιμένει να βρεθεί το πτώμα του παιδιού της.

Σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο βασικός κατηγορούμενος για την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο βάσει των στοιχείων που προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία, αλλά και την έκθεση που έχει συντάξει Καναδός ερευνητής, η οποία καταλήγει ότι η σορός του 26χρονου μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, είχε ζητήσει να επεκταθεί η έρευνα και να ελεγχθεί η εμπλοκή 9 ατόμων.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στην αρπαγή. Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι η σύζυγος και οι δύο γιοι του εγκεφάλου της υπόθεσης.

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα. Από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα”, ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Δείτε ακόμα:  Υπόθεση βιασμού: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η 24χρονη - Τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

naftemporiki.gr