ΔΟΠΑΠ: Νίκησε η αλληλεγγύη στον αγώνα για τη UNICEF στη Ραφήνα!


Ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας που έγινε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο δημοτικό γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος, είχε έναν μόνο νικητή: την αλληλεγγύη.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν υπέρ των παιδιών που έχουν ανάγκη βοήθειας, στην Ελλάδα και τον κόσμο. Οι δημότες μας απέδειξαν για άλλη μια φορά στην πράξη τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αγκαλιάζοντας με θέρμη τη σπουδαία αυτή ανθρωπιστική δράση που έγινε στην πόλη μας.

Για πρώτη φορά, η αξιόλογη πρωτοβουλία που διοργανώνει εδώ και τέσσερα χρόνια ο δημοσιογράφος και ενεργός υποστηρικτής της UNICEF Αργύρης Κωστάκης, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και του Δ.Ο.Π.Α.Π.

Δείτε ακόμα:  Βαγγ. Μπουρνούς: Στον εισαγγελέα αυτοί που απειλούν τις ζωές μας

Αντίπαλοι, η ομάδα επιλέκτων της UNICEF και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών. Στο σκορ επικράτησε το ΕΚΑ, αλλά στη πραγματικότητα, νίκησε η ανθρωπιά!

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βασίλης Στάμος, με βοηθούς τους Σπύρο Νικολαδό και Κώστα Σταμογιαννόπουλο, μέλη του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν στους φιλάθλους ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, η Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφία Τζιτζίκου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ποδοσφαίρου του ΕΚΑ Γιώργος Σταυρινουδάκης. Παρόντες στις κερκίδες, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Γιώργος Δουβίτσας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ολοκληρώθηκε η καταβολή στους δικαιούχους του υπολοίπου ποσού του ερανικού λογαριασμού

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Αραφηνίδων Αλών & Έλλης Αλεξίου 19009, Ραφήνα
☎: 22940 26073
Φαξ: 22940 26315
@: dopaprafina@yahoo.gr
FB: ΔΟΠΑΠ Δήμου Ραφήνας Πικερμίου