ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου: Τι ισχύει για την παραχώρηση χρήσης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Διώνη

Όλες οι Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, υπό την εποπτεία του ΔΟΠΑΠ, βελτιώνονται, συντηρούνται και λειτουργούν από το Δήμο και το ΔΟΠΑΠ, με γνώμονα την προαγωγή του Αθλητισμού στην περιοχή μας, τόσο σε επίπεδο δημοτών όσο βεβαίως και σε επίπεδο των τοπικών αθλητικών συλλόγων.

ΌΛΑ τα «παραχωρητήρια» χρήσης των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων (εν προκειμένω, προφανώς και
αυτών της Διώνης) είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΗΣΙΑ με ημερομηνία λήξης την 31η lουλίου και κατ’ έτος ανανεούμενα με βάση τις αιτήσεις. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο και επί σειρά ετών και ουδεμία παρερμηνεία χωρά σε αυτό.

Σε ΟΛΕΣ τις αθλητικές εγκαταστάσεις προβλέπονται πάντα ώρες χρήσης για τους πολίτες και ώρες χρήσης για τους συλλόγους. Πάντα. Το αυτό συμβαίνει και στις εγκαταστάσεις στη Διώνη.

ΟΛΕΣ οι παραχωρήσεις των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων από τον ΔΟΠΑΠ γίνονται με γνώμονα αποκλειστικά όσα αναφέρονται στην αρχή και όχι με γνώμονα το κέρδος. Τα δε συμβολικά ποσά προβλέπονται ρητά και αναλυτικά στις αποφάσεις που έχει πάρει το ΔΣ του Οργανισμού και έχουν
επικυρωθεί από τα Δημοτικά Συμβούλια, χωρίς καμία διαφοροποίηση.

Η παραχώρηση δικαιώματος χρήσης τις συγκεκριμένες ώρες έγινε στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και όχι στην ΠΑΕ, όπως προφανώς από κακή πληροφόρηση αναφέρεται. Τοσυμβολικό ποσό προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, όπως σε κάθε  παραχώρηση και το σκεπτικό ήταν σαφές και κινείται στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας «κυψέλης» γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μα,ς που μπορεί να λειτουργήσει και ως πόλος έλξης για τα κορίτσια και τις γυναίκες της περιοχής μας και γιατί όχι στη δημιουργία, στο ορατό μέλλον, ανάλογης αθλητικής τοπικής υποδομής.

Ουδεμία αίτηση από κάτοικο ή κατοίκους της περιοχής για χρήση των εγκαταστάσεων έχει υποβληθεί στο ΔΟΠΑΠ , πολλώ δε μάλλον να έχει απορριφθεί λόγω αδυναμίας εξεύρεσης χρόνου.

Αυτά με σεβασμό και προς άρση των όποιων παρεξηγήσεων, αγωνίας και φυσικά για την ορθή ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Για το ΔΣ του ΔΟΠΑΠ

Ο πρόεδρος

Σπύρος Λουκάτος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.