Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν»

Η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την Αρετή στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς» μίλησε σε πρωινή εκπομπή τόσο για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της, που πολλοί χαρακτηρίζουν «τοξικό», όσο και για την περιπέτεια της υγείας της.

Όπως είπε η ηθοποιός, πλέον ζει με τον ρόλο της 12 ώρες την ημέρα και τη δικαιολογεί. «Νομίζω λίγο την αδικούμε, είναι μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένα όρια, έτσι έχει μάθει, έτσι έχει μεγαλώσει, αυτό διαιωνίζει, τον λανθασμένο τρόπο» εξηγεί. Αναφέρει επίσης πως η «Αρετή» είναι μία γυναίκα που εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα.

Σε ό,τι αφορά στην περιπέτεια της υγείας της η Δώρα Χρυσικού υπογράμμισε: «Αυτό που κατάλαβα εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία με την ασθένεια είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι, νομίζω ότι απλά γίνεσαι περισσότερο αυτό που ήσουν». Στη δίκη της περίπτωση που ανέκαθεν είχε ως κέντρο της τον άνθρωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας αυτό ενισχύθηκε.

Μάλιστα τοποθετήθηκε και επί της υπόθεσης του Γιώργου Κιμούλη και της μήνυσης που έχει υποβάλλει εναντίον του δηλώνοντας πως οι ηθοποιοί καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και να «αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες». «Μας έγινε αγωγή που εμπίπτει στον αστικό κώδικα που ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση. Από εμένα ζητούνται συγκεκριμένα 350.000 ευρώ, από τη Ζέτα (Δούκα) λίγο περισσότερα» αποκάλυψε. Εκτιμά πως οι μηνύσεις του Γιώργου Κιμούλη προσπαθούν να καταστήσουν όλους τους μάρτυρες αναξιόπιστους και δηλώνει η ίδια πως δεν θα κάνει πίσω και δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.