Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι συμβαίνει; (video)

Γεγονότα που παραπέμπουν σε κατασκοπικό θρίλερ του Χόλιγουντ εξελίχθηκαν χθες έξω από ορφανοτροφείο, το οποίο επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και για περίπου μία ώρα συνομίλησε με ανήλικα κορίτσια που φιλοξενούνται στη Στέγη. Η άφιξη του όμως ήταν επεισοδιακή και παρέπεμπε σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ ως σωματοφύλακά του προέδρου των ΗΠΑ στην ταινία «το Λονδίνο έπεσε».

Πολυτελείς λιμουζίνες κατέφτασαν μαζί στο ορφανοτροφείο θηλέων, από που βγήκαν δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά και δημιούργησαν αμέσως περίμετρο ασφαλείας απομακρύνοντας δημοσιογράφους και περαστικούς. Αφού έγινε η επιχείρηση, τότε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο πρωθυπουργός βγήκε από την πολυτελή BMW που επέβαινε και μπήκε βιαστικά στο ίδρυμα, του οποίου η είσοδος ήταν μόλις 3 μέτρα από εκεί που σταμάτησε το αυτοκίνητο. Με τους δεκάδες αστυνομικούς να σχηματίζουν μία ανθρώπινη ασπίδα γύρω του.

Δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά δημιουργούν περίμετρο κατά την άφιξη του πρωθυπουργού

Το όλο σκηνικό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και ερωτήματα τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και σε αυτούς που το παρακολούθησαν από το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Τι ακριβώς φοβάται ο πρωθυπουργός; Για ποιο λόγο παίρνει τέτοια μέτρα ασφαλείας ακόμα και για αυτές τις απλές μετακινήσεις του; Είναι δυνατόν σε ένα ορφανοτροφείο θηλέων να γίνεται τέτοια αστυνομική επιχείρηση, λες και ο πρωθυπουργός πηγαίνει στην Σεμπρένιτσά;

Δείτε ακόμα:  Αλλαγή ώρας 2021: Τι θα κάνει τελικά η Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου

Τα ερωτήματα πυκνώνουν εάν αναλογιστούμε οτι ο πρωθυπουργός υποτίθεται ότι είναι και ο δημοφιλέστερος πολιτικός αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Άρα σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις, δεν δικαιολογείται τέτοια ανησυχία και τέτοια αστυνομικοί κινητοποίηση με δεκάδες αστυνομικούς για απλή μετακίνηση ενός δημοφιλούς πολιτικού. Οπότε κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Το τι είναι αυτό, ίσως θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο αρμόδιος υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τι ενημέρωση έχουν και προστατεύουν με τέτοιο τρόπο τον Έλληνα πρωθυπουργό;

newsbreak.gr