Δροσιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας – Παιδί πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας οικογένειας στη Δροσιά καθώς ανήλικο μέλος της, πρέπει να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο λόγω υψηλού πυρετού.

Μια πολύ δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δροσιά καθώς μια οικογένεια έχει αποκλειστεί ενώ ανήλικο μέλος της παρουσιάζει υψηλό πυρετό και πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια είναι αποκλεισμένη εδώ και τρεις μέρες με το παιδί να έχει πυρετό για δύο μέρες. Χθες το σημείο προσέγγισε η Πυροσβεστική όπου παρέδωσε βοήθεια.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων - Παραμένει πρόεδρος η Ε. Γκατσοπούλου

Στην επιχείρηση έχει ενταχθεί και μπουλντόζα του στρατού η οποία προσπαθεί να απομακρύνει το χιόνι από το δρόμο προς το σπίτι, πράγμα το οποίο καθίσταται δύσκολο καθώς έχουν πέσει και δέντρα.

«Είμαστε στο έλεος του Θεού»

Την ίδια στιγμή, σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά στα βόρεια προάστια της Αττικής που συνεχίζουν να μην έχουν ρεύμα, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές.

Τα προβλήματα παραμένουν στον Διόνυσο, ενώ «στο έλεος του Θεού» δηλώνουν ότι βρίσκονται οι κάτοικοι του Άγιου Στέφανου, καθώς στην περιοχή έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση εδώ και τέσσερις ημέρες. Μάλιστα, τα νοικοκυριά, πέρα από ρεύμα, δεν έχουν ούτε νερό.

Δείτε ακόμα:  Οι Ραφηνιώτικες παρουσίες στην εκδήλωση για τη Διοικητική μεταρρύθμιση (φωτό)

Οι κάτοικοι μίλησαν στον ALPHA και στην εκπομπή «TLIVE» της Τατιάνας Στεφανίδου, εκφράζοντας την οργή τους για την κατάσταση που βιώνουν.

Τονίζοντας ότι είναι «ξεχασμένοι από όλους», μοιράστηκαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες, σημειώνοντας ότι μέσα στα σπίτια, η θερμοκρασία φτάνει στους 10 βαθμούς Κελσίου. «Κοιμόμαστε με μπουφάν, σκουφιά, γάντια» λένε χαρακτηριστικά, τονίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ Κωνσταντίνο Μασούρα, στην παρούσα φάση, περίπου 11.000 νοικοκυριά συνεχίζουν να μην έχουν ρεύμα. Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα προβλήματα που άφησε πίσω του ο σφοδρός χιονιάς, σε πολλές περιπτώσεις, τα συνεργεία δεν έχουν πρόσβαση, λόγω πτώσης των δέντρων, με αποτέλεσμα να παρατείνονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Δείτε ακόμα:  Μητέρα καταγγέλλει κακοποίηση στο σχολείο του εννιάχρονου γιου της με ειδικές ανάγκες

sputniknews.gr