Δύο συνεδριάσεις για την Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου


Δύο συνεδριάσεις για την Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου την Τρίτη 19 και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Αναλυτικά οι προσκλήσεις και τα θέματα που θα συζητηθούν :

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 11.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών δια τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

Δείτε ακόμα:  Συνεδριάζει την Τρίτη με 9 θέματα η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου

1. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης σύμβασης εργασίας Ι.ΔΟ.Χ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 4368/2016.

2. Λήψη απόφασης περί πρόσληψης τριών ατόμων μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 55-67».

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και όρων διακήρυξης για το έργο «Ανάπλαση – διαμόρφωση KΧ ΟΤ 192 Διώνης ΔΕ Πικερμίου».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και όρων δημοπράτησης για το έργο «Μετατοπίσεις του δικτύου υδροδότησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

5. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για τα έργα: α) Ανάπλαση – διαμόρφωση KΧ ΟΤ 192 Διώνης ΔΕ Πικερμίου», β) Μετατοπίσεις του δικτύου υδροδότησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

Δείτε ακόμα:  Σοκ με άνδρα που αυνανίζεται σε στάσεις λεωφορείου σε Ραφήνα & Παλλήνη!

6. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε πληρεξούσιους δικηγόρους της σύνταξης και υποβολής Υπομνήματος ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την εκπροσώπηση του Δημάρχου και περί έγκρισης αμοιβής.

7. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε πληρεξούσιο δικηγόρο σύνταξης και υποβολής Υπομνήματος ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την εκπροσώπηση πρώην Αντιδημάρχου και έγκρισης αμοιβής.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 11.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών δια τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί του παρακάτω θέματος:

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση οπτικών ινών (φωτό)

1. Λήψη απόφασης περί σύνταξης προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ