Δύο συνεδριάσεις την Τρίτη για την Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου με συνολικά 8 θέματα


Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου για την Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου με συνολικά 8 θέματα

Αναλυτικά η προσκλήσεις αναφέρουν:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΡ. 54

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 11.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών δια τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Λήξη του απαγορευτικού - Κανονικά τα δρομολόγια για Κυκλάδες & Εύβοια

1. Λήψη απόφασης περί 17ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2021.

2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης σχετικά με συμβιβασμό.

3. Λήψη απόφασης περί 1ης τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδος και της Εταιρείας Ύδρευσης-Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) για την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης, σε οικισμούς β’ και γ’ προτεραιότητας της Οδηγίας 91/271 ΕΟΚ.

4. Λήψη απόφασης περί 1ης τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και της Εταιρείας Ύδρευσης-Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) για την κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων προς σύνδεση των ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης σε οικισμούς β’ και γ’ προτεραιότητας της Οδηγίας 91/271 ΕΟΚ.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός στη Πολιτική Προστασία Μαραθώνα λόγω του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού αποσφράγισης αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών των υπ’ αριθ. 132179 και 132180 ηλεκτρονικών διαγωνισμών που αφορούν την προμήθεια πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων (ομάδα Α’) και την προμήθεια οχημάτων VAN (ομάδα Β’).

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 618/22.10.2021 απόφασης Δημάρχου.

7. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΑΡ. 55

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 17.00 έως 18.00 με ενημέρωση των μελών δια τηλεφώνου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί του παρακάτω θέματος:

Δείτε ακόμα:  Βροχή με ήλιο στη Ραφήνα! (φωτό)

1. Λήψη απόφασης περί σύνταξης προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2022.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ