Δυσάρεστη εξέλιξη στην εξαφάνιση της Ευρυδίκης

Σαράντα έξι μέρες έχουν περάσει από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία και δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την τύχη της. Η οικογένειά της βρίσκονται στο «σκοτάδι», όπως και οι έρευνες για την εξαφάνισή της.

Την 44η ημέρα από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της Ευρυδίκης έγινε γνωστή μία δυσάρεστη εξέλιξη για την αναζήτησή της.

Όπως μετέδωσε το STAR, οι έρευνες διακόπηκαν και οι διασώστε έπαψαν να «χτενίζουν» την λίμνη και την περιοχή γύρω από αυτή για ένα ίχνος της. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία για τη διακοπή τους, ωστόσο, η Περιφέρεια περιμένει την απάντηση από το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας για μία ομάδα που θα πραγματοποιήσει έρευνες από αέρος.

Παράλληλα, οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της Ευρυδίκης.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της η μητέρα της Ευρυδίκης, είχε δηλώσει σχεδόν βέβαιη πως το παιδί της αυτοκτόνησε, πηδώντας στη λίμνη Κρεμαστών.

«Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», δήλωσε προ ημερών στο Star η μητέρα της. αποκαλύπτοντας πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, με τον γιο της να την σώζει.

Προς το παρόν το μυστήριο της λίμνης παραμένει, με το τοπίο γύρω από την εξαφάνιση της δραστήριας, όπως την χαρακτηρίζουν οι φίλοι της, να είναι θολό…

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.