Δύσκολες ώρες για τον Δάνη Κατρανίδη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δύσκολες ώρες για τον σπουδαίο ηθοποιό, Δάνη Κατρανίδη, καθώς όπως γράφει η Espresso, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

Δείτε ακόμα:  Soula Glamorous εναντίον Σμαράγδας Καρύδη - Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο με το «βοήθημα»

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Ο Δάνης Κατρανίδης μάλιστα, ανυπομονεί να δει και την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια».

fthis.gr