Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο χωρίς να βγάλει ποτέ της εισιτήριο! Πώς περνά κάτω από τις μύτες των Αρχών (φωτό & βίντεο)

Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο χωρίς να βγάλει ποτέ της εισιτήριο. Η κατά συρροή λαθρεπιβάτισσα είναι ξανά στα χέρια της αστυνομίας, καθώς κατάφερε και πάλι να περάσει τον ηλεκτρονικό έλεγχο και να μπει στο αεροδρόμιο.

Ο λόγος για τη φοβερή και τρομερή Marilyn Hartman από το Σικάγο, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της πόλης έτοιμη για νέα ταξίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού WGN, η αστυνομία κατάφερε να την πιάσει χάρη σε ένα νέο σύστημα ανίχνευσης.

Δείτε ακόμα:  7ήμερη Εκδρομή στην Βασίλισσα των Πόλεων – Κωνσταντινούπολη, Πριγκηπόνησα, Κρουαζιέρα στον Βόσπορο

Η 69χρονη Hartman έχει ξεγελάσει τις Αρχές τουλάχιστον 30 φορές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Την έχουν πιάσει αρκετές φορές να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας και ελέγχου στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου, αλλά και σε άλλα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Η ηλικιωμένη έχει καταφέρει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έχει ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο στο Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Παρίσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού CBS 2. Τα εσωτερικά ταξίδια στις ΗΠΑ τα έχει ψωμοτύρι.

Δείτε ακόμα:  Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Την είχε χτυπήσει πριν τη ρίξει στα βράχια

Η ίδια λέει βέβαια πως δεν είναι εγκληματικός «εγκέφαλος», έχει απλώς τον τρόπο της να περνά από τα σημεία ελέγχου, χωρίς να αποκαλύπτει φυσικά τα μυστικά της.

Αξιωματούχοι ασφαλείας του αεροδρομίου είπαν ωστόσο στον σταθμό πως οι απλές τακτικές της παραμένουν πολύ απειλητικές για τους ελέγχους: «Το να μπορεί να το επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο Jeff Price στο CBS 2, «το ιδιοφυές του τρόπου της είναι η απλότητά του».

Δείτε ακόμα:  Φολέγανδρος – Κούγιας: Αποδεικνύεται ότι ο 30χρονος σχεδίασε με απόλυτη ηρεμία την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Η Hartman περιμένει τώρα να της απαγγελθούν νέες κατηγορίες…

newsbeast.gr