«Εδώ δεν είναι ΑΝΤ1»! Ξεκινάει ο πόλεμος για Κανάκη – ΣΚΑΪ. Μονόδρομος τα δικαστήρια. Τι λέει η δικηγόρος του

Ηχησαν οι σειρήνες του πολέμου για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον ΣΚΑΪ αφού μετά την ανακοίνωσή τους μέσω facebook πως δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου, αφήνοντας μάλιστα κάποιες σοβαρές αιχμές, η αντίπαλη πλευρά περνά στην αντεπίθεση.

Καταρχήν είχαμε σήμερα τη δήλωση της δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη Χριστίνας Παναγουλέα η οποία προαναγγέλλει δικαστική διαμάχη:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.

Δείτε ακόμα:  Εφιάλτης στην Κουζίνα: Από το Πόρτο Ράφτη η πρεμιέρα του Μποτρίνι (φωτό & βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου αναφέρουν πως η πανίσχυρη Διευθύνουσα Σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη έχει δώσει εντολή να «ξεσκίσουν» τον Κανάκη ενώ η νομική υπηρεσία κάνει φύλλο και φτερό το συμβόλαιό του. «Εδώ δεν είναι ΑΝΤ1. Από τον Κυριακού τη γλίτωσε, από εδώ, όχι!», φέρεται να είπε σε στενούς της συνεργάτες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πια αμφιβολία πως η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.

Δείτε ακόμα:  Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου μιλά για πρώτη φορά για την ασθένεια από την οποία πάσχει

patkiout.gr