Έδωσε 85.000 ευρώ για μια Ferrari που μεταβιβάστηκε σε άλλον!

Πληθαίνουν συνεχώς οι καταγγελίες των αναγνωστών για επιτήδειους εμπόρους που εισπράττουν προκαταβολές και δεν δίνουν αυτοκίνητα.

Το κενό της νομοθεσίας εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων οι οποίοι εκτός από θράσος αποδεικνύεται δεν φοβούνται ούτε τις Αρχές και τις δικαστικές αίθουσες.

Μία εξ αυτών που πραγματικά μας εντυπωσίασε αφορά σε κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή ο οποίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του και να αγοράσει μια Ferrari F430 έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ.

Ωστόσο αντί για αυτοκίνητο ο επιτήδειος έμπορος ισχυρίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής ότι το… χρονικό περιθώριο παράδοσης του οχήματος δεν ήταν προσδιορισμένο!

Δείτε ακόμα:  Γιατί πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το Messenger

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο ανυποψίαστος καταναλωτής στο Newsauto.gr: «Στα τέλη του 2018 αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα αποκτώντας μια Ferrari. Μετά από αναζήτηση στις εμπορίες μεταχειρισμένων βρήκα το αυτοκίνητο των ονείρων μου που ήταν μια Ferrari F430 η οποία πωλούνταν έναντι 85.000 ευρώ!

Έτσι λοιπόν μετά από λίγες ημέρες κατέβαλα το ποσό των 5.000 ευρώ ώστε να μην χάσω το αυτοκίνητο και μετά από ένα μήνα κατέθεσα επιπλέον 5.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Αράχωβα: Η βασίλισσα του χιονιού και της χειμερινής διασκέδασης στα καλύτερα της (βίντεο)

Στα μέσα Μαρτίου κατέθεσα απευθείας στον λογαριασμό της εμπορίας μεταχειρισμένων το ποσό των 65.000 ευρώ!

Το υπόλοιπο ποσό των 10.000 ευρώ συμφωνήσαμε να το πατσίσουμε με ένα αυτοκίνητο αντίκα που είχα το οποίο υπερκάλυπτε το ποσό που όφειλα για την εξόφληση της Ferrari F430.

Μετά την καταβολή των παραπάνω ποσών και την παράδοση της αντίκας στην εμπορία μεταχειρισμένων ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στην παράδοση του οχήματος με διάφορες ψευδείς προφάσεις.

Ωστόσο η απογοήτευσή μου κορυφώθηκε τη στιγμή που ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο για το οποίο είχα καταβάλει 75.000 ευρώ σε μετρητά και ένα όχημα αντίκα είχε μεταβιβαστεί σε άλλο καταναλωτή!

Δείτε ακόμα:  Αράχωβα: Η βασίλισσα του χιονιού και της χειμερινής διασκέδασης στα καλύτερα της (βίντεο)

Επειδή είστε το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που πραγματικά επιτελείται δημοσιογραφικό έργο θα ήθελα και εγώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω στο έργο σας προσθέτοντας την δική μου ιστορία ώστε να προστατευθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ανυποψίαστοι καταναλωτές από τα δίκτυα των επιτήδειων εμπόρων που εισπράττουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητα που δεν παραδίδουν ποτέ!».

www.newsauto.gr