Ευχαριστίες στο irafina.gr

Ήταν Φεβρουάριος του 2020 όταν δέχτηκα την πρόταση του ιδιοκτήτη του εξαιρετικού ιστότοπου irafina.gr, Μάκη Κελέκη, για να γίνω και εγώ μέλος του site και να δουλέψω εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι ένα σχετικό άγχος υπήρχε καθώς για πρώτη φορά στη δεκαετή παρουσία μου στον χώρο των ΜΜΕ θα έπρεπε να δουλέψω σε ένα μέσο που η βάση του δεν ήταν τα αθλητικά που είναι και η αρμοδιότητά μου.

Τελικώς αφού τα ζύγισα είπα το «ναι» και έτσι στις 2 Μαρτίου 2020 ξεκίνησα στον κορυφαίο ιστότοπο της Ανατολικής Αττικής. Όλα αυτά μέχρι τα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους, όταν και αποχώρησα από το site καθώς επαγγελματικά προέκυψε κάτι καλύτερο (εκτός ΜΜΕ) και έτσι δεν θα μπορούσα να αρνηθώ καθώς άπαντες κοιτάζουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό επαγγελματικά.

Σε αυτόν τον 1.5 χρόνο (Μάρτιος 2020 – Αύγουστος 2021) που κλήθηκα να ανταποκριθώ στα του site θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στη δύσκολη αυτή περίοδο με όλα τα προβλήματα της χώρας μας και κυρίως την πανδημία του κορονοϊού που άλλαξε την καθημερινότητα όλων μας.

Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν και εντάσεις, τσακωμοί (μέρος της δουλειάς είναι όλα αυτά) αλλά προσωπικά τα έχω αφήσει ήδη πίσω και κρατάω μόνες τις καλές στιγμές…

Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τους συνιδιοκτήτες του site, Μάκη Κελέκη και Βαγγέλη Ιωάννου για την ευκαιρία που μου έδωσαν αυτούς τους μήνες απασχόλησης μου, οι οποίοι ήταν σαφώς εποικοδομητικοί και πολύτιμοι. Είναι δεδομένο πως οι εμπειρίες που αποκόμισα θα μου φανούν αρκετά χρήσιμες μακροπρόθεσμα.

Εύχομαι ο ιστότοπος να συνεχίσει να είναι «μάχιμος» σε όλη την γκάμα θεμάτων και εξυπακούεται ότι θα τον ακολουθώ, πλέον, από την πλευρά του αναγνώστη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους σε καίριες θέσεις στην κοινωνία της Ανατολικής Αττικής με τους οποίους είχα συνεργασία και πάντα ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειάστηκα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον άνθρωπο που βοήθησε να ενταχθώ στο site, τον φίλο πάνω από όλα και εκλεκτό συνάδελφο Μπάμπη Πουλούτση.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.