Εφιάλτης για γυναίκα! Πήγε να την παρασύρει με το αυτοκίνητο, την έβρισε και έσπασε την είσοδο της πολυκατοικίας της! (φωτό)

Μανιακός οδηγός ΙΧ έγινε εφιάλτης για νεαρή που διαμένει στην οδό Παντανάσσης στην Πάτρα. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες όταν η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί στο σπίτι της.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή ο οδηγός του οχήματος έφευγε από το σημείο που είχε παρκάρει και παρολίγο να την πατήσει.

Μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε να βρει και το «δίκιο» του όταν η νεαρή διαμαρτυρήθηκε και του επέστησε την προσοχή.

Ο οδηγός άρχισε να την βρίζει, η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε. Είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να την σπάσει. Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: «Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;»

Σύμφωνα με το flamis.gr, πρόκειται για γνωστό πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού… γέμισε με αίματα τα χέρια του… έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για την ζημιά που προκλήθηκε!