«Έφυγε» ο Δημήτρης Μακριμίχαλος


«Έφυγε» ήσυχα, στο σπίτι του, με τους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του, το βράδυ της Πέμπτης 10/1 ο Δημήτρης Μακριμίχαλος.


Από τα μέσα της δεκαετίας του 60, ανύπαντρος ακόμα, σαν παραθεριστής για  τα μπάνια του στο αγαπημένο του Μπλε λιμανάκι, σε ένα απλό εξοχικό σπίτι  που μόνος του με χίλιους κόπους αλλά και μεράκι έφτιαξε, μέχρι με μεγάλη  του χαρά να καταφέρει να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του στα  μέσα της δεκαετίας του 80, συνολικά για 50 και παραπάνω χρόνια, έζησε  στην αγαπημένη του Ραφήνα.

Η οικογένειά του δημόσια ευχαριστεί τον Καρδιολόγο γιατρό του ΠΕΔΥ  Ραφήνας κ. Κυριακούλη και τον Μικροβιολόγο κ. Νικητάκη για τις άψογες  παραπάνω από κάθε μέτρο υπηρεσίες που προσέφεραν όσο καιρό τον δυσκόλευε  η υγεία του, όπως και τον Καρδιολόγο κ. Παρίση, που το βράδυ της  Πέμπτης, στάθηκε σαν οικογένεια, στο πλάι του δικού της ανθρώπου.

Τον Δημήτρη Μακριμίχαλο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την  Δευτέρα 14/1 στις 12:00 το μεσημέρι στην Παντοβασίλισσα Ραφήνας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια προτρέπει, όσους επιθυμούν, να καταθέσουν  συμβολικά ποσά στο συσσίτιο της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.


Διαβάστε επίσης