Έφτασε η ώρα για το Ράδιο Αρβύλα…

Η τηλεοπτική επανεμφάνιση των «Ράδιο Αρβύλα» συζητήθηκε πολύ. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν στα τηλεοπτικά πράγματα μέσω του Open και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Η επιλογή των ανθρώπων του καναλιού να βάλουν την εκπομπή στο πρόγραμμα την ώρα που στους περισσότερους σταθμούς έπαιζαν δελτία ειδήσεων έκανε τη διαφορά. Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τα γνωστά καυστικά τους βίντεο σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Τα σκοτεινά μυστικά που θα "στοιχειώσουν" το Διαφάνι

Όπως είναι λογικό η ηχηρή επιστροφή τους στα τηλεοπτικά πράγματα τους κάνει περιζήτητους.

Τον πρώτο λόγο έχει φυσικά το Open, μέσω του οποίου επέστρεψαν τηλεοπτικά. Ένα από τα στοιχεία που αναμένεται να παίξουν ρόλο στην τελική απόφαση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας είναι η ελευθερία του λόγου, όπου μπορούν να σχολιάζουν τα πάντα, χωρίς να δέχονται άνωθεν ενοχλήσεις.

Ο σταθμός που εδρεύει στο Κορωπί το πρόσφερε αυτό, με τα αποτελέσματα να είναι αντιληπτά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr στο παιχνίδι για τους «Ράδιο Αρβύλα» έχει μπει και ο ΑΝΤ1, κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν ο Αντώνης Κανάκης επί μία 15ετία.

Δείτε ακόμα:  Μέλπω Ζαροκώστα: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπασχε από νοσηρή κατάθλιψη. Τον έφαγε το σαράκι»

Σημειώνεται ότι στο πακέτο των διαπραγματεύσεων είναι και η εκπομπή «Βινύλιο», που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αντώνη Κανάκη.

dailymedia.com.gr