Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών στενός συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου!

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο δήμος Βόλου και η τοπική κοινωνία, καθώς «έσβησε» στα 47 του χρόνια ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και αρχιτέκτονας μηχανικός.

Ο 47χρονος είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και έκτοτε έδινε μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον σώσουν, δυστυχώς όμως εξαρχής η κατάσταση είχε χαρακτηριστεί ως πολύ κρίσιμη.

Παρά τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας η οικογένειά του πήρε τη γενναία απόφαση για δωρεά οργάνων, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής

Τον θάνατο του 47χρονου Αλέξανδρου Παπαδόπουλου ανήγγειλε στα social media ο δήμαρχος Βόλου, συγκλονισμένος για την απώλεια του αγαπημένου του συνεργάτη και φίλου, λέγοντας:

«Με βαθιά θλίψη, με πραγματική οδύνη, αποχαιρετώ σήμερα τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον Αλέκο μας, όπως τον “πειράζαμε”, που έφυγε τόσο πρόωρα και αδόκητα, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του.

Στενός συνεργάτης και φίλος προσέφερε από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας μας πολύτιμες υπηρεσίες στο έργο της Δημοτικής μας Αρχής μας με την επιστημονική του γνώση και επάρκεια. Παράλληλα όμως είχε και τις ευαισθησίες και τις ιδιαιτερότητες ενός πραγματικού καλλιτέχνη που τον καθιστούσαν ξεχωριστό και μοναδικό.

Και ήταν ο ανοιχτός του χαρακτήρας και το μοναδικό του χιούμορ, που υπήρξαν πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας, και τον καθιστούν αλησμόνητο.

Ειλικρινά τα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν την οδύνη μου για τον θάνατο του νέου και τόσο αξιόλογου ανθρώπου, φίλου, συνεργάτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αλέκο θα ‘σαι πάντα μαζί μας. Στο μυαλό και την καρδιά μας.

ΥΓ. Εζησε με μεγαλείο ψυχής, έτσι έφυγε κιόλας. Η οικογένειά του υλοποίησε την επιθυμία του να δοθούν τα όργανά του σε συνανθρώπους που χρήζουν μεταμοσχεύσεων. Υπήρξε πραγματικά ξεχωριστός…».

taxydromos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.